На український ринок виходить американська компанія Heidrick & Struggles – один із п’яти світових лідерів у сфері управлінського консалтингу та рекрутингу.

Про це пише Forbes.

Чиказька Heidrick & Struggles 21 грудня оголосила про вихід на український ринок через купівлю місцевої WE Partners. Цей крок – частина стратегії H&S щодо розширення на важливі для компанії локальні ринки. Водночас вона також зайшла до Казахстану через офіс WE Partners та Росію через купівлю консалтингової компанії RosExpert і тепер працює у 32 країнах. 

Вона допомагає наймати менеджерів вищої ланки, консультує з питань винагороди та карʼєрного зростання та супроводжує організаційні трансформації підприємств. Серед її клієнтів Apple, Google, Microsoft та Westinghouse Electric.

Після злиття українська команда WE Partners залишиться незмінною: 19 людей продовжать роботу під брендом Heidrick & Struggles. 

Компанія оцінює український ринок Executive Search $5–6 млн на рік, а свою частку на ньому – у 30%. Прибуток WE Partners у 2020 році – 10,4 млн грн за виручку 40,4 млн грн, свідчать дані YouControl. У 2021 році компанія очікує отримати близько 55 млн грн виторгу. Для порівняння: збиток Heidrick & Struggles за 2020 рік – $37,7 млн при виручці $621,6 млн.

Фото: Фейсбук