8 смачних та поживних страв для Великого Посту
ГоловнеПід час Великого Посту православні християни впродовж 40 днів не вживають м’ясо таяйця, тому більшість традиційних страв неможливо приготувати – ні тобі доброго борщу в холодильнику, ні омлету з цибулею, та і смачного салату з куркою, яйцями та овочами в майонезі не приготуєш. Відтак, якщо тренуєтеся в терпеливості і молитеся про перемогу, ось вам страви до смаку.
Найважливіше правило Великого Посту: головне один одного не з’їсти, а їжа знайдеться.
Ось вам 8 пропозицій:
1.Плов з гарбузом та родзинками
- 100 г олії,
- 2 цибулини,
- 2-3 морквини,
- 1 головка часнику
- 200 г солодкого гарбуза,
- 300 г довгозерного рису,
- 1 ст. л. солі,
- 1 жменя родзинок, чорносливу або інших сухофруктів,
- барбарис, куркума, зіра за смаком
Готуєте як звичайний плов, тільки замість м’яса тушкуєте овочі, додаєте родзинки, окремо проварюєте тертий гарбуз і змішуєте. Тоді додаєте пропарений рис і дотушковуєте.
Київ24 там де ти:
всі новини Києва тут →