Почніть вікенд смачно: вівсянка з пармезаном від Ектора Хіменеса-Браво
Головне
Вівсянку використовують як основу й урізноманітнюють додатками, які можуть зробити її як солоною, так і солодкою, внести свої корисні нутрієнти й вітаміни. Зазвичай, її варять на воді чи на молоці, заливають кефіром, додаючи фрукти та ягоди.
Вівсянку вважають ідеальним сніданком. Вона має відносно низький глікемічний індекс, завдяки чому тамує відчуття голоду на довгий час.
Відомий шеф, ресторатор та суддя проекту МастерШеф Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці у соціальних мережах поділився оригінальним рецептом солоної вівсянки з пармезаном. Це точно буде смакувати любителям різотто та ітлійської кухні. А ще – це вишукано, швидко і просто.