Почніть вікенд смачно: вівсянка з пармезаном від Ектора Хіменеса-Браво

Головне
Почніть вікенд смачно: вівсянка з пармезаном від Ектора Хіменеса-Браво

Вівсянку використовують як основу й урізноманітнюють додатками, які можуть зробити її як солоною, так і солодкою, внести свої корисні нутрієнти й вітаміни. Зазвичай, її варять на воді чи на молоці, заливають кефіром, додаючи фрукти та ягоди.

Вівсянку вважають ідеальним сніданком. Вона має відносно низький глікемічний індекс, завдяки чому тамує відчуття голоду на довгий час.

Відомий шеф, ресторатор та суддя проекту МастерШеф Ектор Хіменес-Браво на своїй сторінці у соціальних мережах поділився оригінальним рецептом солоної вівсянки з пармезаном. Це точно буде смакувати любителям різотто та ітлійської кухні. А ще – це вишукано, швидко і просто.

Інгредієнти:

КиївNews

Новини

7 Жовтня 2024

Зеленський про два місяці операції ЗСУ на Курщині: «значно допомагає Україні»

Нідерланди надають близько 400 млн євро на реалізацію плану дій щодо безпілотників

6 Жовтня 2024

У Боснії і Герцеговині перенесли місцеві вибори в районах, які постраждали від повеней

йшлося про підтримку регіону і роботу ППО

Мир в Україні можливий без торгівлі суверенітетом і територіями – Зеленський

5 Жовтня 2024

йшлося про ситуацію на фронті і співпрацю

під час «Рамштайну» Україна представить план перемоги всім партнерам

Канада та Франція засудили викрадення Росією українських дітей

4 Жовтня 2024

Незгодні з політикою Угорщини українські біженці можуть звертатися до суду – єврокомісар

ПАРЄ ухвалила резолюцію до роковин Голодомору: «Україні знову загрожує геноцид»

Інститут нацпам’яті не отримував звернень від Польщі щодо ексгумації тіл жертв Волинської трагедії – Дробович

3 Жовтня 2024

«Східною Малопольщею» назвав Галичину очільник польського Інституту національної памʼяті

Сибіга каже про необхідність розв’язати питання ексгумації жертв Волинської трагедії

Всі новини ⇢