Рецепт шоколадної заварної паски до Великодня від відомої дієтологині
ГоловнеРецептом поділилася дієтологиня Світлана Фус.
Зараз можна не готувати багато страв на Великодній стіл, але все ж таки головними залишаються три страви: фарбовані яйця, паска, м’ясні страви. Паска — це найважливіша святкова випічка, а от сирна паска – це альтернатива випічці, яка прекрасно підійде тим, хто відмовився від виробів з борошна чи не може його їсти за станом здоров’я.
Шоколадна заварна паска
Інгредієнти:
- сир кисломолочний 5% – 500 г
- яйця – 3 шт.
- тросниковий цукор – 20 г
- вершки 15% – 100 мл
- молоко 2,5% – 100 мл
- мелені горіхи – на свій смак
- какао-порошок – 2-2,5 ст.л.
- апельсинова цедра – 4 ст.л.
- ваніль – за смаком
Спосіб приготування:
Київ24 там де ти:
всі новини Києва тут →