Ягоди – це суперфуд: як краще їсти заморожені і чому їх не варто проварювати
Головне
Кілька порад дала лікарка-гінеколог та дієтолог Крістіна Стецюк.
За її словами, вона не втомлюється повторювати, що ягоди – це суперфуд, який може смачно та корисно доповнювати раціон в холодну пору року.
Але заморожені ягоди часто кислючі. Що робити?
Не треба силувати себе, кривитися і їсти. Це може нашкодити, говорить лікарка. Краще дослухатися порад і поєднати ягоди з іншими продуктами:
– додати до каші разом із солодким фруктом і кокосовим молоком
(Рецепт: 2 ст. л. ягід, четвертина хурми або третина бабана, лляна каша, горіхи, кокосове молоко, клітковина);
Київ24 там де ти:
всі новини Києва тут →